Actie voor Hospice Schagen!

Actie voor Hospice Schagen!

SCHAGEN – Café Piet Pann en Noordkop Centraal staan in de startblokken voor de actie ‘Van 5 tot 8, met Piet Pann door de Nacht’. Met de actie wordt geld ingezameld voor Hospice Schagen. 

Vanaf 17.00 uur gaan Renate en Linda van Piet Pann en een groep DJ’s van Noordkop Centraal 15 uur radio maken voor het goede doel. 

Gedurende de nacht worden spelletjes gespeeld, treden artiesten op, kunnen luisteraars voor geld platen aanvragen en is er een loterij met fraaie prijzen. 

“De actie loopt gesmeerd”, vertellen Linda en Renate. Wegens overweldigend aanbod van prijzen door de middenstand van Schagen wordt een extra loterijronde gehouden. Een van de hoofdprijzen is een minuut gratis winkelen in Albert Heijn in Callantsoog. 

Platen aanvragen voor een bijdrage voor het goede doel kan ook. “Voor het eerste liedje is al € 50,- geboden”, vertelt Linda. 

Er komt ook een speciaal item van Sanne en Katie van Piet Pann over jongeren die in de horeca werken. 

‘Van 5 tot 8, met Piet Pann door de nacht’ is vanaf donderdag 17.00 uur tot vrijdag 8.00 uur te volgen via Noordkop Centraal radio en TV. Doneren, platen aanvragen of contact opnemen met de studio kan via www.ppnkc.nl.