Meisje aangevallen op de Emmalaan in Schagen

Meisje aangevallen op de Emmalaan in Schagen

SCHAGEN – De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident op maandagochtend 16 mei waarbij een meisje tussen 07.30 en 07.45 uur werd aangevallen door een onbekende man op de Emmalaan in Schagen ter hoogte van de brandweerkazerne .

Het meisje zat in het gras toen de man met fiets haar benaderde en haar onverwachts aanviel. Het meisje wist zich los te trekken. Na het incident fietste de dader weg in de richting van de Zuiderweg. 

Voorafgaand en tijdens het incident passeerden meerdere personen die mogelijk de dader en het slachtoffer hebben gezien. In het bijzonder zoekt de politie een vrouw op een fiets die het meisje kort voor het incident heeft aangesproken op de Emmalaan.

De dader is een man van ongeveer 20 jaar met lichte huidskleur. Hij is ongeveer 1,90 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft bruin haar, achterzijde en zijkant kort en bovenop iets langer. Tijdens het incident droeg hij een donkere trui. 

De politie wil weten wie deze onbekende man is. Wie iets heeft gezien gezien, camerabeelden heeft, of weet wie deze man is wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-88 44.