Jonge vrouw wordt 40 minuten lang aangerand in trein van Amsterdam naar Alkmaar

Jonge vrouw wordt 40 minuten lang aangerand in trein van Amsterdam naar Alkmaar

Maandagavond laat is een jonge vrouw van 19 jaar 40 minuten lang aangerand in de trein van Amsterdam naar Alkmaar. Nadat ze plaats nam in een lege coupé, kwam een man meteen tegen haar aan zitten en begon haar te betasten. Ze kon er weinig tegen doen.

Eenmaal in Alkmaar zocht ze NS-medewerkers op en die schakelden de politie in. De aanrander was er al vandoor, maar de zedenpolitie heeft het signalement en camerabeelden van de aanrander .

De politie laat weten dat NS Service & Veiligheid het WhatsApp nummer 06-13181318 heeft om (onopvallend) melding te doen van overlast en onveilige situaties. Boa’s worden dan ingeschakeld om op het eerstvolgende station in te grijpen.

Update: https://noordkopcentraal.nl/man-opgepakt-voor-aanranding-in-trein/