Bestuurder verreiker gewond na botsing met vrachtwagen in Breezand

Bestuurder verreiker gewond na botsing met vrachtwagen in Breezand

De bestuurder van een verreiker (heftruck) is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen bij de ingang van een garagebedrijf op de Molenvaart in Breezand.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. De vorken van de verreiker stonden hoog toen de bestuurder vanaf het terrein van de garage de weg op wilde draaien en een inschattingsfout maakte, waarna de vrachtwagen een aanrijding niet kon voorkomen. De verrijker gekantelde en hierbij heeft de bestuurder zich dusdanig verwond dat deze naar het ziekenhuis vervoerd moest worden.

Van een beknelling is geen sprake geweest, de brandweer heeft het incident veiliggesteld. Er zijn geen beschadigingen aan het tankstation. De vrachtwagen heeft een behoorlijk gat in de opbouw en de spiegel is beschadigd. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

De verreiker zal door een kraan van een berger weer op de wielen moeten worden gezet.