Gewonde en arrestatie na steekpartij op Munnikenbolwerk Alkmaar

Gewonde en arrestatie na steekpartij op Munnikenbolwerk Alkmaar

Op het Munnikenbolwerk in Alkmaar is vrijdagavond rond 18:25 uur een man gestoken. Die raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis. Er is een man opgepakt.

Een woordvoerder van de politie laat aan mediapartner NH Nieuws weten dat de verdachte kort na het incident is aangehouden in dit park langs de Singel van de Alkmaarse binnenstad. Wat de aanleiding was van het steken, is op dit moment nog onduidelijk. “Op dit moment doen we verder onderzoek naar wat er is gebeurd”, laat hij weten. “We zijn ook op zoek naar mensen die iets hebben gezien.”

Een stuk van het park is afgezet voor bezoekers: van de plek is bekend dat er vele daklozen verzamelen en rondhangen. Of het om twee mannen gaat uit die groep, kan de woordvoerder nog niet melden. Ook de woonplaats en leeftijd zijn nog niet bekend.