Gemeente Schagen helpt energie besparen

Gemeente Schagen helpt energie besparen

SCHAGEN – Inwoners helpen bij het besparen van energie: dat is wat de gemeente Schagen wil doen door een gezamenlijke inkoop voor isolatie te starten.

Wethouder Hans Heddes: “Hoe kunnen we beter omgaan met energie? Daar willen we de bewoners van Schagen graag bij helpen. De hoge energieprijzen raken ons allemaal. Hoe minder je gebruikt, hoe minder je betaalt. En, het is beter voor het milieu.”

Deze actie is in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket, een organisatie die huiseigenaren begeleidt naar een energiezuinige woning. En dat is geen overbodige luxe, zeker nu de energieprijzen zo sterk zijn gestegen.

Voor meer informatie over de inkoopactie van woningisolatie organiseert de gemeente Schagen een informatieavond voor huiseigenaren op dinsdag 27 september om 19.30 uur.