Automobilist meegenomen naar bureau na éénzijdig ongeval op N9

Automobilist meegenomen naar bureau na éénzijdig ongeval op N9

De politie heeft een automobilist, na een éénzijdig ongeval op de N9, meegenomen naar het politiebureau. De man was donderdagavond ter hoogte van Bergen in een flauwe bocht van de N9 geraakt. Hij raakte eerst de vangrail, stak daarna de andere rijbaan over en belandde uiteindelijk met zijn auto in een greppel. De bumper van de auto bleef na de klap tegen de vangrail op de rijbaan achter.

Op het moment dat de man de weg over schoot waren er geen tegenliggers. De bestuurder zelf bleef ongedeerd. Omdat hij mogelijk onder invloed was, moest hij op het politiebureau een test afleggen. Tijdens de hulpverlening was de N9 tussen de Kogendijk en de afslag bij Schoorldam afgesloten.