Camper gestolen in schagen

Camper gestolen in schagen

SCHAGEN – De familie Groot in Schagen is flink gedupeerd. Hun camper is woensdagmorgen vroeg gestolen vanaf het parkeerterrein bij het Nesserpark in de wijk Nes Noord in Schagen. 

De camper, een VW California met het kenteken P-471-NS, stond volgens de buurman om 7.30 uur nog op het pad bij de woning van de familie Groot. 

Even later was de camper weg. “Na overal navraag te hebben gedaan, blijkt dat onze camper is gestolen. Omdat wij regelmatig even weggaan, liggen onze camperspullen standaard altijd in de bus”, vertellen de gedupeerde camperaars. 

Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie en de verzekeringsmaatschappij. De familie vraagt mensen die woensdagmorgen iets verdachts hebben gezien dit bij ze te melden via groot.reitsma@gmail.com.