Justin Bieber zegt alle concerten af, ook Ziggo Dome van de baan

Justin Bieber zegt alle concerten af, ook Ziggo Dome van de baan

Justin Bieber komt definitief niet meer naar Nederland voor de shows in zijn wereldtour. De Canadese zanger had zijn drie optredens in de Ziggo Dome in januari uitgesteld naar later dit jaar, maar er komen geen inhaaldata.

Bieber (28) onderbrak zijn Justice World Tour vorig jaar om gezondheidsredenen. Hij had onder meer last van een virus dat een deel van zijn gezicht tijdelijk verlamde. De Canadese zanger nam een time-out en veegde zijn concertagenda leeg tot aan maart. Daardoor gingen de concerten in de Ziggo Dome op 11, 13 en 14 januari niet door. Deze werden opgeschoven naar een later moment in het jaar.

Reden

Concertorganisator Greenhouse Talent kreeg van het management te horen dat de Canadees zijn hele wereldtour nu definitief heeft gecanceld. Een reden werd niet gegeven, zegt een woordvoerster. Mensen die kaartjes hadden gekocht voor de drie concerten, krijgen een mail over de terugbetaling. Het geld wordt automatisch teruggestort.

Bieber zelf heeft nog geen update gegeven over zijn plannen. Op de website van de Canadees staat niets meer vermeld onder het kopje tour.

Bron :